artemis_kosmetologi_pieni.jpg

Ammattitaitoisilla kosmetologeillamme on syvempää asiantuntemusta ihosta ja ihonhoidosta. Tarjoamme perus- ja erikoiskasvohoitoja, yksilöllisesti räätälöityjä kasvohoitoja sekä hemmottelevia hoitopaketteja. Hoidot toteutamme puhtailla, luonnonmukaisilla tuotesarjoilla. Annamme selkeät kotihoito-ohjeet ja neuvomme sopivien hoitotuotteiden valinnoissa.

Palveluksessanne SKY-kosmetologit 
Hanna Niskanen, 
Noora Mikkonen ja Katri Kosunen

Syväpuhdistava kasvohoito
60 min 68 €, 75 min 78 €

Luonnollinen, tehokkaasti kirkastava ja ihoa/soluja suojaava hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erittäin hyvä sarjahoitona ongelmaiholle. Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja mineraalihaude, epäpuhtauksien poisto, kevyt hieronta, rauhoittava naamio ja hoitovoide. 

Yksilöllinen kasvohoito 
60 min 74 €, 90 min 92 €, 120 min 120 €

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta ja  haude, mahdollisten epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, kasvo - ja decolteealueen hieronta, naamio ja hoitovoide. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan.

Kosteuttava kasvohoito 60 min 72 €
Hoito sisältää: alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta ja haude, kosteuttava ampulli, kasvo- ja decolteealueen hieronta, naamio ja hoitovoide.

Artemis Gold 75 min 95 €
Hoidossa käytetään aitoa kultaa ja kollageenia sisältävää naamiota. Hoito on kirkastava ja ihoa tasoittava anti-aging kasvohoito, joka saa ikääntyvän, stressaantuneen ja väsyneen ihon säteilemään. Hoito sopii myös muille ihotyypeille, lisäämään ihon kimmoisuutta ja hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, ampulli/hoitoseerumi, kasvojen hieronta, kultanaamio, kiinteyttävän ja ravitsevan loppuvoiteen. Naamion vaikutuksen aikana tehdään käsien ihoa hoitava ja kirkastava kuorinta.

Fresh Up -kasvohoito 45 min 56 €
Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoide.

Nuoren ihonpuhdistus 60 min 59 € / 75 min 69 €
Ihonpuhdistus alle 20-vuotiaan iholle

Kasvohieronta 30 min 43 €
Kasvohieronta rentouttaa kasvon alueen lihaksia, poistaa stressiä ja virkistää mieltä. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kasvohieronta ja hoitovoide.

Miehen kasvohoito 60 min 74 €
Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta ja  mineraalihaude, 
epäpuhtauksien poisto, kasvohieronta, mineraalinaamio ja hoitovoide.

Koe puhdas luomunautinto ihollasi!

Pharmos Natur – puhtaasti erilainen! 

Aitoa luomulaatua ihonhoitoon.

Pharmos Naturin valmistama Green Luxury-sarja on 30 vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteiden teho perustuu ihmeitä tekevään Aloe Vera kasviin, luonnollisuuteen ja raaka-aineiden puhtauteen sekä oikea valmistusprosessiin.

Joy For Life -kosteuttava kasvohoito 90 min 96 €
Upea vitamiinicoctail iholle, se kiinteyttää ja luo raikkaan energisen ihon. Sis. kuorinta, ylellinen hieronta (kasvot, decoltee, käsivarret, kädet) sekä naamio joka sekoitetaan asiakkaan ihon yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Detox spa -puhdistava ja kirkastava kasvohoito 90 min 106 €
Nestekiertoa aktivoiva ja kuona-aineita poistava detox kasvohoito. Se puhdistaa ihon syvätehoisesti tehden siitä kirkkaan, heleän ja napakan. Sopii kaikille ihotyypeille. Sis. kasvojen kuorinta, ylellinen hieronta, yksilöllinen naamio.

Love Your Age -uudistava/kiinteyttävä
aikuisen naisen kasvohoito 90 min
 112 €
Ylellisen hemmotteleva hoitonautinto kasvoille ja vartalolle. Hoito kiinteyttää 
ihoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita. Hoidossa käytetään mm. aitoa Aloe Vera lehteä, sen antama kosteus ja ravinteet näkyvät ja tuntuvat heti iholla.

Beautiful Eyes silmänympäryshoito 30 min 38 €
Elävöittävä hieronta yhdistettynä ainutlaatuiseen Lifting-naamioon. Poistaa nesteitä ja siloittaa herkkää silmänympärysihoa. Hoito vähentää turvotusta ja ennaltaehkäisee ryppyjen ja silmäpussien muodostusta.

Kestovärjäykset
Ripset ja kulmat (sis.kulmien muotoilun) 32 €,
hoidon yhteydessä 22 €
Ripset TAI kulmat (sis. muotoilun) 25 €,
hoidon yhteydessä 15 €
Kulmien siistiminen 15 min 15 € (ei sis. värejä)                                      
Kulmien muotoilu 30 min 22€ (ei sis. väriä)  

Lash Lift - Ripsien kestotaivutus
LashLift-ripsien kestotaivutus ja Lamination-kiiltokäsittely tuo ripsiin lisää intensiivisyyttä ja väriä. Botox-keratiinimaski sisältää aminohappoja ja proteiineja jotka vahvistavat ripseä sekä saavat ripsen näyttämään paksummalta ja pidemmältä. Palvelu sisältää ripsien kevyen värjäyksen.

Lash Lift -kestotaivutus ja Lamination käsittely 75 €
Lash Lift -kestotaivutus, Lamination+Botox syvähoitonaamio 85 € 

Huomioithan, että näyttävin tulos syntyy normaalimittaisiin tai 
pitkiin ripsiin. 

Karvojen poisto sokerilla
Ylähuuli 15€, kasvohoidon yhteydessä 5 €
Kasvot 23 €, kasvohoidon yhteydessä 12€ 

Peruutukset
Esteen sattuessa peruutus tulee tehdä arkipäivänä viimeistään 24h ennen hoidon alkua; muussa tapauksessa joudumme veloittamaan hoidon hinnan.

Hinnastomme on uusittu 1.3.2019 alkaen.