Vartalohoidot ja rentoutushieronnat

mainos.jpg

Silkkikuorinta ja hyvän olon hieronta 60 min 56 €
Vartalo kuoritaan raakasilkkihanskoilla, sen jälkeen tehdään kehon kosteutus ja rentouttava kokovartalohieronta. Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä ja vartalovoidetta.  

Mineraalikuorinta hieronnalla 75 min  75 €
Vartalolle tehtävässä hieronnassa käytetään luonnonmukaista öljyä ja mineraalijauhetta. Hoito hellii ihoa ja poistaa siitä kuolleen ihosolukon. Ihosta tulee sametinpehmeä.

Imukuppihieronta 60 min 50 €
Imukuppihieronta on tehokas hoitomuoto. Se kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfaneste- ja verenkiertoa. Hoito sopii hyvin lihasjännitysten ja mm. kosmeettisen selluliitin hoitoon. 60minuutin hoidossa käydään läpi koko vartalo käsin hieroen ja ongelmakohdat lisäksi imukupilla käsitellen.

pH- Selluliittihoito 90 min 69 €
Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä ja kirkastaa ihoa. Hoidossa yhdistetään lämpö, tehokkaat hoitoaineet, emäshauteet ja imukuppihieronta. Hoito tasapainottaa kehon pH-arvoa. Paras tulos syntyy sarjahoidosta n. 3 - 6 kertaa.

Turvehoito + osahieronta 60 min 72 €

Turvehoito + kokovartalohieronta 1,5 h 95 €

Suomalainen turve sisältää aineita, jotka syvärentouttavat kudoksia ja lihaksia. Hoito puhdistaa elimistöä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin turve levitetään selkään ja annetaan vaikuttaa lämpimien tyynyjen alla n. 20 min. Sen jälkeen tehdään kokovartalo tai osahieronta imukupeilla ja käsin.

Käytämme suomalaista Lehtosuon hoitoturvetta, johon on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita kuten humushappo- ja humiinihappo. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Lehtosuon turve on puhtaasti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita.

Detox-vartalohaude 60 min 55 €

Detox- vartalohaude + hieronta yht. 2 h 89 € 

Kuumakivihieronta 60 min 66 € / 75 min 76 €
Hoidolla on kehoa energisoiva, syvälämmittävä ja rentouttava vaikutus. Lämpimiä kiviä asetellaan energiakeskuksiin ja sileillä, lämpimillä kivillä ja lämpimällä öljyllä hierotaan koko keho päästä varpaisiin - hyvän olon hoito parhaimmillaan.

Hemmotteleva suklaahieronta 60 min 58 €
Syvästi rentouttava ja kaikkia aisteja hellivä hieronta. Hierontaöljynä käytetään lämmintä kookosöljystä, kaakaovoista ja raakakaakaosta tehtyä öljyä, joka on 100% luomua. Hoito ravitsee ihoa, sillä kaakao sisältää runsaasti mm. antioksidantteja sekä c­- ja e­-vitamiineja. Kaakaovoi myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kaakaon tuoksu vapauttaa aivoissa mielihyvää tuottavia välittäjäaineita. Hoidon aikana sekä keho että mieli rentoutuvat ja iholle jää häivähdys suklaan tuoksua.

Rentoutushieronta 30 min 30 € / 45 min 38 € / 60 min 45 € 
Rentouttava hellävarainen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa.

Aromahieronta 75 min 65 €
Koko kehon hellävarainen hemmotteluhieronta, jossa hierontaöljyyn sekoitetaan asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllisesti valittu tuoksuva eteerinen öljy. Eteeristä öljyä käytetään varoen, joten lopullisen hierontaöljyn tuoksu onkin erittäin mieto. Hierontaotteet ovat napakat, mutta kevyehköt ja ne tehdään aina laskimoverenkierron ja lymfakierron suuntaisesti. Aromahieronnalla voidaan mm. poistaa turvotusta ja lihasjännitystä, lieventää kipuja, uudistaa ihon solukkoa, hoitaa unettomuutta ja erilaisia jännitystiloja. Aromahieronta toimii myös erittäin rentouttavana hemmotteluhoitona arjen kiireiden keskellä.  

Lämmin bambuhieronta 75 min 76 €
Lämpimillä bambukepeillä tehtävä hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä. Bambukepit vaikuttavat eritoten syviin lihaksiin. Hieronta on miellyttävä ja rentouttava.

Intialainen päähieronta 30 min 30 € / 45 min 43 €
Vuosituhansia vanha alunperin ayurvedinen hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein ja taputuksin ja tukisteluin. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

Hämäläinen päähieronta 30 min 32 € / 45 min 45 €
Rentouttava ja virkistävä päähieronta ja detox-suolasukat. Hoito tehdään 
hoitopöydällä selinmakuulla. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, 
edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Päähieronnan aikana detox-suolasukat poistavat kehosta myrkkyjä ja kuona-aineita. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Raskaanaolevan hemmotteluhieronta 60 min 52 €
Rentouttava hieronta, jossa otetaan huomioon odottavan äidin vointi ja raskausviikot.

K
oliikkivauvan hieronta 30 min 30 €
Vauvan ehdoilla tehtävä hoito, jossa käsitellään koko keho, keskittyen vatsan alueeseen ja jalkapohjien heijastealueisiin. Paras hoitotulos 3 hoidon sarjana.