Artemis uutiset

12.12.2018Myymälän joulunajan aukiolotLue lisää »2.12.2018VOITA ITSELLESI hoitolahjakortti!Lue lisää »15.11.2018Meiltä nyt myös jalkahoitajan tekemiä erikoisjalkahoitojaLue lisää »

Hoidot

Hieronta, kuumakivi, kasvohoito, jalkahoito, ph-cosmetics, Hämeenlinna


Suo aikaa itsellesi ja anna meidän hemmotella sinua!

Tarjoamme erilaisia hierontoja ja vartalohoitoja, luontaishoitoja, kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja sekä muita kosmetologisia palveluita.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu myös viihtyisät hoitohuoneet ja kaunis odotussali, jossa voit ennen hoidon alkamista tai sen jälkeen rentoutua, kuunnella musiikkia, nauttia vaikkapa yrttiteetä kaikessa rauhassa.

Saavuthan hoitoon ajoissa, sillä myöhästymisesi on valitettavasti pois omasta hoitoajastasi. Myös riisuutuminen, pukeutuminen ja esitietolomakkeen täyttö ovat osa hoitoaikaa.

Mikäli olet estynyt saapumasta hoitoihin, muistahan perua hoitoaikasi arkipäivänä viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan hoidon hinnan.
 

Luonnollisuus on yksi hoitolamme perusarvoista

Olemme erikoistuneet ihon hoitoon, hoidamme pintaa syvemmältä. Käyttämämme tuotesarjat ovat tehokkaita, ihoystävällisiä ja luonnonmukaisia, ne sopivat kaikille ihotyypeille myös herkkäihoisille ja allergisille.  Lisäinfoa www.kehologi.fi sivustolta.

Erikoiskasvohoidoissa käytämme Green Luxury - tuotteita, ne ovat ainutlaatuista luomulaatua. Tuotteet on tehty puhtaaseen 100 % Aloe Veran, joka on jo kautta aikojen tunnettu ihoa korjaavista, kosteuttavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan.  Ylelliset Green Luxury - hoidot ovat kokonaisvaltaisia spa - käsittelyjä kasvoille ja vartalolle. Niiden vaikutus tuntuu ja näkyy heti iholla.