Kestopigmentoinnit

Kulmien pigmentointi

Heidi Vainio

Huulten pigmentointi

Kestopigmentointia voisi kutsua myös "kevyt-tatuoinniksi", siinä käytetään värejä, jotka haihtuvat pois pikkuhiljaa 2 -5 vuodessa ihotyypistä riippuen. Ammattilaisen tekemänä kestopigmentointi korostaa kauniisti omia piirteitä. Sen avulla saa huolitellun ja edustavan ulkonäön myös tilanteisiin jolloin meikkaaminen on hankalaa tai mahdotonta.

Kestopigmentoinnilla voi myös korjata optisesti: esim. liian ohut ylähuuli saadaan huulikaarta suurentamalla näyttävämmäksi. Tai puuttuvat kulmakarvat voidaan korvata piirtämällä. Tulos on ammattilaisen tekemänä todella luonnollinen.

Heidi Vainio tekee pigmentointeja Artemiksessa noin kerran kuukaudessa. Hän on tehnyt kestopigmentointeja jo 17 vuotta ja toimii alalla myös kouluttajana. Taitoa todella riittää ja lisäksi hänellä on ilmiömäinen värisilmä. Hänen käsissään pigmentoinneista tulee erittäin luonnollisen näköisiä!

Kestopigmentoinnilla tehdään yleensä kulmat, huulet tai silmät (eye-liner ylös/alas). Hinta on 420 €, se sisältää kaksi pigmentointikertaa yhdelle kasvojen alueelle. Hintaan sisältyy myös ensimmäisellä kerralla värien suunnittelu ja "esiväritys" ennen toimenpidettä.

Ajanvaraus: 010 420 6677 tai 050 433 4000 / Artemis City Spa

Heidin seuraavat kerrat Artemiksella: ma 26.10.2020, muita päiviä emme vielä ole valitettavasti saaneet. Ilmoitamme tässä, kun uusia aikoja on taas saatavilla.
Ilmoitamme myös varauslistassa oleville henkilöille.