Kestopigmentoinnit

Kulmien pigmentointi

Heidi Vainio

Huulten pigmentointi

Kestopigmentointia voisi kutsua myös "kevyt-tatuoinniksi", siinä käytetään värejä, jotka haihtuvat pois pikkuhiljaa 2 -5 vuodessa ihotyypistä riippuen. Ammattilaisen tekemänä kestopigmentointi korostaa kauniisti omia piirteitä. Sen avulla saa huolitellun ja edustavan ulkonäön myös tilanteisiin jolloin meikkaaminen on hankalaa tai mahdotonta.

Kestopigmentoinnilla voi myös korjata optisesti: esim. liian ohut ylähuuli saadaan huulikaarta suurentamalla näyttävämmäksi. Tai puuttuvat kulmakarvat voidaan korvata piirtämällä. Tulos on ammattilaisen tekemänä todella luonnollinen.

Heidi Vainio tekee pigmentointeja Artemiksessa noin kerran kuukaudessa. Hän on tehnyt kestopigmentointeja jo 17 vuotta ja toimii alalla myös kouluttajana. Taitoa todella riittää ja lisäksi hänellä on ilmiömäinen värisilmä. Hänen käsissään pigmentoinneista tulee erittäin luonnollisen näköisiä!

Kestopigmentoinnilla tehdään yleensä kulmat, huulet tai silmät (eye-liner ylös/alas). Hinta on 420 €, se sisältää kaksi pigmentointikertaa yhdelle kasvojen alueelle. Hintaan sisältyy myös ensimmäisellä kerralla värien suunnittelu ja "esiväritys" ennen toimenpidettä.

Ajanvaraus: 010 420 6677 tai 050 433 4000 / Artemis City Spa

Heidin seuraavat kerrat Artemiksessa: 

21.10, 11.11.2019 ja 27.11

3D Microblading

Meiltä saa myös hieman kevyempää kestopigmentointia microblading-menetelmällä, niitä tekee Päivi Mikkola.

3D microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit ovat 100% luonnollisia mineraalivärejä eivätkä ne ole haitallisia iholle eivätkä sisällä raskasmetalleja. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. 1-2 vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 1-2 vuoden jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.

3D-kulmakarvatekniikka on tarkka, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka

Pigmentoinnilla voidaan kulmat tehdä myös varjostustekniikalla tai ombret eli puuterimainen lopputulos.

Väri ja malli suunnitellaan aina huolellisesti asiakkaan kanssa ja tarvittaessa voidaan käyttää puudutteita. Ensimmäisen laitto vaatii aina vahvistuksen n.6 viikon kuluttua joka sisältyy hintaan. Tämän jälkeen ylläpito vaatii vain vahvistuksen.

Hinta 240 € (sis. vahvistuksen)
Myös lasku- ja osamaksumahdollisuus.

Lisätietoja microblading-pigmentoinnista:
Päivi Mikkola p. 045 317 9210
Ajanvaraus netistä tai puhelimitse: 
010 420 6677 tai 050 433 4000

*********************************************************************************************************
Esteitä microbladingin tekemiselle ovat mm. raskaus, tyypin 1 diabetes, tulehdussairaus, tietyt lääkkeet (antibiootit, verenohennuslääkkeet, aknelääkkeet.)

*****************************************************************************************************************