Kosmetologiset laitehoidot

Palveluksessanne SKY-kosmetologit
Hanna Niskanen, 
Katri Kosunen ja
Noora Mikkonen:

Puhdistava timanttihionta -hoito 60 min 73 €
Erittäin tehokas kuorinta kasvoille ja kaulalle, poistaa mustapäitä ja talia, tasoittaa epätasaista ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihonsävyä. Iho näyttää hoidon jälkeen selvästi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä ja puhtaammalta.

Hoito sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta (mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio (hartiaseudun hieronta), kuuma-kylmähoito, silmänympärysvoide, seerumi, hoitovoide.

Esteet hoidolle: Allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.


Palveluksessanne SKY-kosmetologi Hanna Niskanen:

Neulaton mesoterapia - Anti Aging 75 min 119 €
Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmää, jossa solukalvot tehdään  läpäisevämmiksija tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. 

Neulaton mesoterapia on ihanteellinen hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektioriskiä. Eri tehoaineiden avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin, esimerkiksi ryppyihin, juonteisiin sekä väsyneeseen ihoon.

Hoito sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta, mesoterapia, naamio (hartiaseudun hieronta), kylmähoito, silmänympärysvoide, hoitovoide.

Radiofrekvenssi RF Cryo
- kiinteyttävä hoito 75 min 119 €

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Mm. solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. 

Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut  katoavat. Erittäin tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat  nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Hoito sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta, radiofrekvenssihoito, naamio + kylmähoito (hartiaseudun hieronta), silmänympärysvoide, hoitovoide.

Mikroneulaus Micro Injector -
uudistava hoito 75 min 139 € /
pintapuudutus 20 min 20 €

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, jolla voidaan hoitaa

* vanhenemisen merkkejä
  (rypyt, juonteet, ihon veltostuminen)
* hyperpigmentaatiota
  (maksaläiskät. muu ihon epätasaisuus)
* arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet)    

Mikroneulauksella voidaan vahvistaa myös aurinkovaurioitunutta ihoa ja couperosaa.                     

Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät muiden sähkölaitteiden käytön. Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia. Keloidiarville hoito ei toimi. Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana emme suosittele mikroneulausta. 

Miten mikroneulaus toimii?
Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen 
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua
Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla n. 4-6 vkon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain.

Hoito sis.alkupuhdistus, timanttikuorinta, (pintapuudutus), mikroneulaushoito, naamio + kylmähoito (hartiaseudun hieronta), silmänympärysvoide, hoitovoide.

Ihonhoidon konsultaatio 30 min 30 €

Konsultaatio sisältää ihoanalyysin ja yksilöllisen sarjahoitosuunnitelman.

Konsultaatio maksuton vähintään 3 kerran sarjahoidolle.


Sarjahoidot joka 4.hoito -40%

CryoPen -jäädytyshoito alk. 20 € / hoidettava alue (esim. 1 luomi)

Haluatko päästä eroon häiritsevistä luomista, varsiluomista, rasvaluomista, syylistä tai känsistä?

Jäädytysmenetelmä on nopea, turvallinen ja edullinen tapa poistaa nämä esteettiset haitat niin kasvoilta kuin kehostakin. Käytämme CryoPen -kynää, jolla saa pienimmätkin iho-ongelmat tarkasti pois. Varsiluomien ja syylien jäädytys on nopeaa ja lähes kivutonta. Luomia voidaan poistaa useimpien hoitojen yhteydessä, ja niiden paranemisaika on n. viikko.

Aluksi hoidettava kohde turpoaa ja turvotus kestää n. 3 päivää. Tämän jälkeen hoidettu alue näyttää melko samalta kuin käsittelyyn tullessa. Sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi tippuu, tippuu myös jäädytetty kohde. 

Hoito on täysin turvallista terveelle iholle. Ruven tippumisen jälkeen alueella voi olla pientä punoitusta joka paranee muutamassa kuukaudessa. 

Seuraavat hinnat ovat arvioita ja vaihtelevat hiukan hoidettavan alueen mukaan:

Varsiluomi 20 - 25 €
Känsä 25 - 30 €
, saattaa tarvita muutaman käsittelyn
Syylä 30 - 35 €
, saattaa tarvita muutaman käsittelyn


Luonnollisen kaunis hymy - Non Peroxide - hampaiden valkaisuhoidolla. Tehokas, hellävarainen, turvallinen, nopea, edullinen:

Hampaiden valkaisu 129 €

Hampaiden valkaisuhoidon suorittaa hampaidenvalkaisukoulutuksen käynyt henkilö. Valkaisu on ammattitaitoisen henkilön suorittamana turvallista ja sopii lähes kaikille. Se tehdään valkaisuaineen ja valkaisua tehostavan valon avulla.

- Valkaisuhoito kestää n. 75 min                
- Valkaisutulos on yksilöllinen, keskimäärin 2-8 astetta tai enemmän
- Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita
- Valkaisutuloksen pysyvyys riippuu omista elintavoista, normaali tulos säilyy 6 - 12 kk
- Jos olet raskaana tai imetät, valkaisua ei suositella tehtäväksi. Ei myöskään henkilölle,joka kärsii valoallergiasta, henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 13 vuotiaille. Myöskään sitä ei voi tehdä potilaille joilla on kemoterapiahoidot 
kesken tai jotka sairastavat melanoomaa.

Ylläpito
- Suosittelemme ylläpitohoitoa noin 6 - 12 kk välein

Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Hoidossa käytettyjen aineiden koostumus
Katalyyttisuihke: Vesi, taikapähkinä, Glyseroli, Natriumlauryylisulfaatti, Poloxamer 188, Sukraloosi, luonnollinen minttuöljy,Poloxamer 407, Natriumsitraatti, L-mentoli, kofeiini, natriumbetsoaatti, Polysorbaatti 20

Geeli: Propyleeniglykoli, Glyseroli, Carbopol, Natriumperboraattimonohydraatti,MICA/titaanidioksidi, luonnollinen piparminttuöljy, Natriumsakariini, Trietanoliamiini

Koti- / jälkihoito-ohjeet 
Valkaisun jälkihoito on tärkeää tuloksen pysyvyyden kannalta!

24 - 48 tuntia toimenpiteen jälkeen:

- Älä käytä tummia/värjääviä juomia ja ruokia, kuten kahvi, tee, punaviini, soijakastike, tomaatti,paprika, lakritsi, salmiakki, suklaa, mustikat, curry ja colajuomat.
- Älä polta tupakkaa/sikareita tai käytä muita tupakkatuotteita.
- Älä käytä värillistä hammastahnaa.

 Valkaisutuloksen säilyttäminen pidemmällä aikavälillä:

- Vältä kahvia, teetä, punaviiniä ja muita värjääviä ruoka-aineita, sekä tupakkatuotteita.

Annamme miellellämme lisätietoja hampaiden valkaisusta.