Luontaishoidot

Palveluksessanne Teija Stolt
Koulutettu hieroja, koulutettu luontaishoitaja, 
meditaatio­-ohjaaja, energiahoitaja

Klassinen vyöhyketerapia 
60 min 52 € 
(jalkojen käsittely ja päähieronta) 
tai 90 min 66 € 
(jalat, kädet ja pää) 
Klassisessa vyöhyketerapiassa käsitellään hieromalla ja painelemalla jalkapohjien ja jalkaterän alueella sijaitsevia kehon eri osien heijastevyöhykkeitä. Esim. käsissä ja korvissa on vastaavia heijastealueita ja myös niitä voidaan hoidon aikana käsitellä. Vyöhyketerapia sopii hyvin esimerkiksi stressin, päänsäryn, lihasjännitysten  ja unettomuuden lievittämiseen sekä aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Vyöhyketerapiasta on saatu apua mm. ruoansulatus-vaivoissa, hormonaalisissa häiriöissä, raajojen kylmyyden ja huonon verenkierron hoidossa sekä vauvojen koliikissa. 

Shiatsu 60 min 55 € /  1,5 h 69 €
Japanilainen kokonaisvaltainen hieronta, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsussa käsitellään asiakkaan koko keho varpaista päälaelle erilaisin painelevin ja pyörittelevin hierontaottein sekä erilaisin venytyksin. Hoidossa käydään myös läpi meridiaaneilla olevia akupisteitä. Hoito tehdään lattialla shiatsupatjan päällä ja asiakas on hoidon ajan vaatteet (mielellään mukavat ja kiristämättömät) päällään. Shiatsun avulla voidaan helpottaa mm. stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä ja migreeniä, selkäkipuja, ruuansulatusvaivoja ja kuukautisvaivoja. Shiatsun on todettu myös parantavan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Shiatsu toimii erittäin hyvin myös pelkästään rentouttavana hoitona.

Rumpurentoutushoito hieronnalla 90 min 66 €
Rentouttava hoito, jossa yhdistyvät 
hieronta sekä intiaanirummun syvä ja hoitava rytmi. Rummutus tapahtuu asiakkaan kehon lähellä, jolloin rummun ääniaallot saavat kehon solujen vesipinnan värisemään. Tämä värinä puolestaan rentouttaa tehokkaasti syviäkin lihaksia. Värähtely siis omalla tavallaan hieroo kehoa ja mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Mahtavan rentouttava kokemus, jonka haluaa taatusti kokea uudelleenkin. 


Navajohoito 90 min 66 €

Intiaanien perinteinen syvärentouttava, puhdistava ja parantava energiahoito. Hoidossa käytetään intiaanirummun syvää ja miellyttävää sointia, savua (miedon suitsukkeen muodossa), kevyttä kosketusta ja puhallusta. Hoidossa voidaan käyttää myös esim. mielikuva­ohjausta asiakkaasta riippuen. Hoito on syvästi rentouttava, voimaannuttava ja mieleenpainuva kokemus.

Meditaatiomatkat ryhmille

Toimin matkaoppaananne kun lähdemme käymään intiaanien mailla tai luontoretkellä mielikuvitusmaassa. Saatammesukeltaa meren syvyyksiin tai lennellä ilmojen halki vahvoin siivin, tai tehdä kiertomatkanomassa sisimmässämme. Voimme matkata halki universumin tai lähteä tutkimusretkelle maan uumeniin. Minne tahansa menemmekin, on edessä seikkailu, Matka isolla M-kirjaimella. Takaisin palaamme monta kokemusta rikkaampana, rentoutuneena ja paljon uutta oppineena. Hyppää mukaan reissuun, teen kaikkeni, jotta matkasi olisi mieleenpainuva! 

Meditaation kesto ryhmän koosta riippuen 
n. 60 min 10 € / hlö

(minimiveloitus 60 € / ryhmä)