Palvelut

Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalat kantavat meitä läpi elämän, myös ne ansaitsevat hyvää huolenpitoa!  

Otamme jalkahoidoissamme aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Perusjalkahoito

Sis. jalkakylpy, kynsien leikkaus, siistiminen/ohennus, kovettumien poisto, hoitovoide, kesto n.1h
(varpaankynsien lakkaus +10 €)

64 € 

Kevyet jalat

Sis. jalkakylpy, kynsien leikkaus, siistiminen/ohennus, kovettumien poisto sekä jalkojen hieronta ja hoitovoide, kesto n.75 min
(varpaankynsien lakkaus +10 €)

72 € 

Luxus spa-jalkahoito

Sis. ihana ruusukylpy jaloille, jalkaterien ja säärten kuorinta, naamio säärille, kynsien siistiminen, lakkaus, kovettumien poisto, rentouttava jalkaterien ja jalkojen hieronta, hoitovoide, kesto n. 90 min

90€

Hämäläinen jalkahoito

Hoidon alussa lämmin turvehoito jalkaterille, joka pehmentää ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jalkojen perushoito (kovettumien poisto, kynsien hoito) ja hieronta luonnonmukaisella öljyllä.
Turvehoidon aikana tarjoillaan yrttiteetä.

90 min 95 €

 

Varpaankynsien kestolakkaus

Hoito sis: jalkaterien puhdistus, kynsien siistiminen, kestolakkaus, hoitovoide. Jos tarvetta myös esim. kovettumien poistolle, valitse geelaus perus- tai kevyet jalat jalkahoidon lisäpalveluksi. 

64 € / 42€ jalkahoidon yhteydessä

Diabeetikon jalkahoito

Perusjalkahoito, diabetes huomioiden.
Sis. jalkojen kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, voiteen levitys, tuntopuutosten tutkiminen sekä omahoidon ohjaus. Kesto n. 75 min Huom. hoito ei sisällä haavahoitoa.

68 €

Vaativat jalat

Jalkojen kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus sekä voiteen levitys. Valitse tämä hoito, jos sinulla on useita kovettumia/paksuuntuneita kynsiä tai muita jalkaongelmia. Kesto n.75min.

68 €

Kevyt jalkahoito

Sis. jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus ja  siistiminen sekä jalkojen rasvaus. Kesto n. 30 min.

30 €

Täsmähoito

Sis. jalkojen kylvetys, tietyn jalkaongelman hoito, esimerkiksi sienikynsien ohennus tai känsänpoisto, rasvaus. Kesto n. 45 min

45 €

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu kivuttomalla
Podofix-menetelmällä

Kuperille, sisäänkasvaneille kynsille täysin kivuttomalla Podofix-menetelmällä. Käynnin aikana ongelmakynsi leikataan ja ohennetaan tarvittaessa. Oikaisuliuska liimataan kynnen pintaan ja liuskan sisällä oleva teräslanka kiristetään. Liuska uusitaan alkuvaiheessa n. 1,5 kk:n välein. Hoito helpottaa kipua jo ensimmäisen liuskan ollessa paikoillaan. Sopii myös diabeetikoille. Mikäli oikaistavia kynsiä on useampi, varaa lisäpalveluista: ”Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu Podofix -menetelmällä jalkahoidon yhteydessä”. Huomioithan, että 1-2 viikon ajan ennen oikaisua kynsiä ei tule rasvata, lakata tai käyttää kynsilakan poistoainetta!

55 €

Muita jalkahoitajan palveluita ja tuotteita

Muita jalkahoitajan palveluita ja tuotteita
Erilaisia jalkaterän suojaus/kevennystuotteita on saatavilla ja niitä voidaan asettaa paikoilleen jalkahoidon yhteydessä. Esimerkiksi vaivasenluun tai vasaravarpaan oikaisijat, suojaavat geeliputket varpaille, huopakevennykset jalkapohjan haavaumille ja känsille/syylille, jalkaterän ja kenkien koon mittaukset.

 

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.