Palvelut

Luontaishoidot ja jäsenkorjaus

Shiatsu

Japanilainen kokonaisvaltainen hieronta, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsussa käsitellään asiakkaan koko keho varpaista päälaelle erilaisin painelevin ja pyörittelevin hierontaottein sekä erilaisin venytyksin. Hoidossa käydään myös läpi meridiaaneilla olevia akupisteitä. Hoito tehdään lattialla shiatsupatjan päällä ja asiakas on hoidon ajan vaatteet (mielellään mukavat ja kiristämättömät) päällään. Shiatsun avulla voidaan helpottaa mm. stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä ja migreeniä, selkäkipuja, ruuansulatusvaivoja ja kuukautisvaivoja. Shiatsun on todettu myös parantavan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Shiatsu toimii erittäin hyvin myös pelkästään rentouttavana hoitona.

60 min 60 € /  1,5 h 72 €

Metamorfinen hoito

Metamorfinen hoito on kehitetty vyöhyketerapiasta. Hoidossa käsitellään hyvin pehmeällä hieronnalla selkärangan heijastealueita jalkateristä, käsistä, selästä ja päästä. Hoidon tavoitteena on fyysistä tasoa syvemmälle menevä vaikutus, jotta päästäisiin käsiksi mielen ja tunteiden tasolla oleviin energiatukkeumiin. Tukkeumat voivat näkyä stresseinä ja sairauksina. Metamorfoosi l. muodonmuutos on prosessi jossa hoidettavan oma viisaus ja elämänenergia voivat vapautuessaan purkaa em. energiatukkeumia. Hoitajan tehtävänä on toimia vain katalyyttinä tälle muutokselle. Se toimii myös tukena ihmisen kasvu- ja paranemisprosesseissa sekä itsetuntemuksen lisääjänä. Metamorfinen hoito sopii kaikenikäisille terveydentilasta riippumatta.
75 min 65 € / 1,5 h 75 €

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisessa Jäsenkorjauksessa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) epätasapainoon joutuneita rakenteita, jotka tuntuvat ja näkyvät muun muassa lihasten toiminnallisina eroina kehon vasemmassa ja oikeassa puoliskossa sekä kudosmuutoksina ja erilaisina kiputiloina. Tasapainottaminen suoritetaan mobilisoimalla kudoksia käyttäen apuna lihasten ja nivelten luonnollisia liikkeitä sekö liikeratoja ja kudosnesteitä, Hoidossa käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistä jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Vaikutuksena tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen joka poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvo-rakenteita ja kudoksia ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista

Lyhyemmässä tutustumiskäynnissä voidaan kartoittaa ongelma-alueet ja tehdään lyhyempi hoito tilanteen mukaan. Näin saat kuvat mitä Kalevalainen jäsenkorjaus on.
60 min / 52 €
90 min / 76 € Normaalisti hoito kestää noin kaksi tuntia mutta ongelman rajaamisella voidaan 90 min hoidolla päästä hyvään lopputulokseen.
120 min/ 92 € Kartoitetaan koko kehon tila ja tehdään kokonaisvaltainen hoito aina varpaista päälakeen asti.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu hyviä hoitotuloksia mm.

* Jalkojen erimittaisuuden korjaamisessa
* Kasvukipujen hoidossa
* Alaraajojen nivelten, kuten nilkan ja polven virheasentojen korjaamisessa
* Kantakipujen (plantaarifaskiitin) hoitamisessa
* Jäätyneen lonkan hoidossa
* Skolioosin hoidossa
* Iskiaksen ja iskiastyyppisten vaivojen hoidossa
* Jäätyneen olkapään hoidossa
* TOS- oireiden hoidossa (TOS=hartiapunoksen vammautumisen tai ahtautumisen aiheuttama hermostollinen häiriö, joka vaikuttaa yläraajan hermoihin aiheuttaen kipua)
* Tenniskyynärpään ja rannekanavan oireyhtymän hoidossa
* Asentohuimauksen, migreenin ja erityyppisten pääkipujen hoidossa
* Ryhtivirheiden aiheuttamassa lapsettomuudessa
* Vauvojen ”koliikkikivuissa” ja suoliston häiriötiloissa
* Yleisessä kivun lievityksessä
* Stressin poistossa ja alentamisessa
* Palauttavassa lihashuollossa

 

 

 

Kalevalainen jäsenkorjaus sopii kaiken ikäisille vastasyntyneistä alkaen. Muutamia poikkeuksia jolloin hoitoa ei voi suositella juuri sillä hetkellä tehtäväksi ja ovat ns. vasta-aiheita eli hoidon esteitä. Lääkäriltä voi tietysti aina varmistaa eli jos hieronta mahdollinen niin on myös jäsenkorjaus.

* Akuutit luunmurtumat
* Lihasrepeämät
* Osteoporoosi
* Kasvaimet
* Infektiot
* Ihotaudit (ei psoriasis)
* Halvaukset
* Korkea verenpaine (ilman lääkitystä)
* Suurentuneet rauhaset
* Suonikohjut (näiden alueelta)
* Kaulavaltimon ahtauma
* Nikamarappeuma
* Nikamasiirtymä
* Aktiiviset sidekudos- ja reumataudit
* Leikkausten jälkitilat (tarvitaan lääkärin lupa)

 

 

 

 

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.