Palvelut

Luontaishoidot

Klassinen vyöhyketerapia

Klassisessa vyöhyketerapiassa käsitellään hieromalla ja painelemalla jalkapohjien ja jalkaterän alueella sijaitsevia kehon eri osien heijastevyöhykkeitä. Esim. käsissä ja korvissa on vastaavia heijastealueita ja myös niitä voidaan hoidon aikana käsitellä. Vyöhyketerapia sopii hyvin esimerkiksi stressin, päänsäryn, lihasjännitysten ja unettomuuden lievittämiseen sekä aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Vyöhyketerapiasta on saatu apua mm. ruoansulatus-vaivoissa, hormonaalisissa häiriöissä, raajojen kylmyyden ja huonon verenkierron hoidossa sekä vauvojen koliikissa.

60 min 55 € (jalkojen käsittely ja päähieronta) 
90 min 69 € 
(jalat, kädet ja pää) 

Shiatsu

Japanilainen kokonaisvaltainen hieronta, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsussa käsitellään asiakkaan koko keho varpaista päälaelle erilaisin painelevin ja pyörittelevin hierontaottein sekä erilaisin venytyksin. Hoidossa käydään myös läpi meridiaaneilla olevia akupisteitä. Hoito tehdään lattialla shiatsupatjan päällä ja asiakas on hoidon ajan vaatteet (mielellään mukavat ja kiristämättömät) päällään. Shiatsun avulla voidaan helpottaa mm. stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä ja migreeniä, selkäkipuja, ruuansulatusvaivoja ja kuukautisvaivoja. Shiatsun on todettu myös parantavan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Shiatsu toimii erittäin hyvin myös pelkästään rentouttavana hoitona.

60 min 55 € /  1,5 h 69 €

Rumpurentoutushoito 

Rentouttava hoito, jossa yhdistyvät hieronta sekä rummun syvä ja hoitava rytmi. Rummutus tapahtuu asiakkaan kehon lähellä, jolloin rummun ääniaallot saavat kehon solujen vesipinnan värisemään. Tämä värinä puolestaan rentouttaa tehokkaasti syviäkin lihaksia. Värähtely siis omalla tavallaan hieroo kehoa ja mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Mahtavan rentouttava kokemus, jonka haluaa taatusti kokea uudelleenkin.

90 min 69 €

Metamorfinen hoito

Metamorfinen hoito on kehitetty vyöhyketerapiasta. Hoidossa käsitellään hyvin pehmeällä hieronnalla selkärangan heijastealueita jalkateristä, käsistä, selästä ja päästä. Hoidon tavoitteena on fyysistä tasoa syvemmälle menevä vaikutus, jotta päästäisiin käsiksi mielen ja tunteiden tasolla oleviin energiatukkeumiin. Tukkeumat voivat näkyä stresseinä ja sairauksina. Metamorfoosi l. muodonmuutos on prosessi jossa hoidettavan oma viisaus ja elämänenergia voivat vapautuessaan purkaa em. energiatukkeumia. Hoitajan tehtävänä on toimia vain katalyyttinä tälle muutokselle. Se toimii myös tukena ihmisen kasvu- ja paranemisprosesseissa sekä itsetuntemuksen lisääjänä. Metamorfinen hoito sopii kaikenikäisille terveydentilasta riippumatta.
75 min 59 € / 1,5 h 69 €

Meditaatiomatkat ryhmille

Toimin matkaoppaananne kun lähdemme käymään intiaanien mailla tai luontoretkellä mielikuvitusmaassa. Saatammesukeltaa meren syvyyksiin tai lennellä ilmojen halki vahvoin siivin, tai tehdä kiertomatkanomassa sisimmässämme. Voimme matkata halki universumin tai lähteä tutkimusretkelle maan uumeniin. Minne tahansa menemmekin, on edessä seikkailu, Matka isolla M-kirjaimella. Takaisin palaamme monta kokemusta rikkaampana, rentoutuneena ja paljon uutta oppineena. Hyppää mukaan reissuun, teen kaikkeni, jotta matkasi olisi mieleenpainuva!
Meditaation kesto ryhmän koosta riippuen

n. 60 min 10 € / hlö

(minimiveloitus 60 € / ryhmä)

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.