Palvelut

Muut hyvinvointipalvelut

Hivenainemittaukset

Me teemme myös mittauksia magneettiresonanssilaitteella.

Hivenaineet + kivennäisaineet + vitamiinit + kehon pH

30 €

Astrologinen konsultaatio

30 min / 42 €

Syntymäkartan tulkinta

1h / 76 €

Syntymäkartan tulkinta ja ennustus

1,5h / 120 €

Neurosonic-hoito

Neurosonic-hoito vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja auttaa sinua palautumaan. Miten Neurosonic toimii? Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Eri teho- ja taajuusalueilla saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia: Esimerkiksi rentouttavilla ja palauttavilla ohjelmilla autetaan urheilijaa tai stressaantunutta henkilöä palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla nostetaan vireystilaa sekä valmistetaan kehoa tulevaan suoritukseen. Neurosonicin teho perustuu erittäin matalataajuisen värähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Samanaikaisesti stressi vähenee, unen laatu paranee, verenkierto ja nestekierto paranevat. Aineenvaihdunta kiihtyy ja kivut lievittyvät sarjahoitojen vaikutuksesta. Haastattelu ja sopivan ohjelman valitseminen; voit valita palauttavan, aktivoivan tai rentouttavan ohjelman. Ohjelmien pituudet vaihtelevat 10-41 minuutin välillä. 

Neurosonic värähtelyhoito, alkukartoitus 45 min 45€

Neurosonic-hoito on mahdollista ottaa myös lisäpalveluna rentoutushieronnan tai päähieronnan yhteyteen.

Esim.
Rentouttava päähieronta + neurosonic rentoutus 30 min
sis. rentouttava päähieronta, kallonpohjan ja niskanhartiaseudun käsittely plus (20 min) neurosonic rentoutus hoidon aikana. Ihastuttava kokonaisuus.
30 min 55 €

Pää- ja käsihieronta + Neurosonic rentoutus 40 min

Kevyt rentouttava pää- ja käsihieronta plus samanaikaisesti rentoutus Neurosonic mobiilipatjalla (25 min). Neurosonic- patjalla asiakas on selällään ja matalataajuinen värähtely vähentää stressiä ja rentouttaa kehoa ja mieltä.
40 min 68 €

Rentoutushieronta + Neurosonic rentoutus 60 min
Hellävarainen ja rentouttava, mutta silti napakka hieronta on oiva apu jumiutuneille lihaksille, stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaaa aineenvaihduntaa, poistaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa. Plus samanaikaisesti rentoutus Neurosonic mobiilipatjalla (25 min).
60 min 73 €

 

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.