Palvelut

Kosmetologiset Hoidot

Kasvohoidot

Syväpuhdistava kasvohoito

Luonnollinen, tehokkaasti kirkastava ja ihoa/soluja suojaava hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erittäin hyvä sarjahoitona ongelmaiholle. Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja mineraalihaude, epäpuhtauksien poisto, kevyt hieronta, rauhoittava naamio ja hoitovoide.

60 min 76 €  / 75 min 82 €

Yksilöllinen kasvohoito

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta ja  haude, mahdollisten epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, kasvo – ja decolteealueen hieronta, naamio ja hoitovoide.
Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan.

60 min 78 € / 90 min 98 € / 120 min 124 €

Artemis Luxus Spa -kasvohoito **ihana uutuus!**

Hoito alkaa Artemis-rituaalilla, joka johdattelee sinut taianomaiselle hoitokokemusmatkalle (mm. Koshi-tuulikelloa avuksi käyttäen). Ihanan kokonaisvaltainen hoitokokemus sisältää täydellisen kasvohoidon oman ihotyypin mukaan sekä rentouttavan ja hellivän käsi- ja jalkahieronnan.

120 min 148 €

Artemis Gold

Hoidossa käytetään aitoa kultaa ja kollageenia sisältävää naamiota. Hoito on kirkastava ja ihoa tasoittava anti-aging kasvohoito, joka saa ikääntyvän, stressaantuneen ja väsyneen ihon säteilemään. Hoito sopii myös muille ihotyypeille, lisäämään ihon kimmoisuutta ja hehkua! 

Hoito sisältää: alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, ampulli/hoitoseerumi, kasvojen hieronta, kultanaamio, kiinteyttävän ja ravitsevan loppuvoiteen. Naamion vaikutuksen aikana tehdään käsien ihoa hoitava ja kirkastava kuorinta.

75 min 95 €

Fresh Up -kasvohoito

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta,
naamio ja hoitovoide.

45 min 62 €

Herkän ihon kasvohoito

Hoito sisältää: alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta ja haude, kosteuttava ampulli, kasvo- ja decolteealueen hieronta, naamio ja hoitovoide.

60 min 74 €

Nuoren ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus alle 20-vuotiaan iholle

60 min 63 € / 75 min 72 € 

Miehen kasvohoito

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta ja 
mineraalihaude, epäpuhtauksien poisto,
kasvohieronta, mineraalinaamio ja hoitovoide.

60 min 74 €

Ihonhoito-konsultaatio

Sis. henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman tekeminen. Sisältää myös opastuksen kotihoitoon ja tuotehankintoihin.

30 min 32 € 

Koe puhdas luomunautinto ihollasi!

Aitoa luomulaatua ihonhoitoon.

Pharmos Naturin valmistama Green Luxury-sarja on 30 vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteiden teho perustuu ihmeitä tekevään Aloe Vera kasviin, luonnollisuuteen ja raaka-aineiden puhtauteen sekä oikea valmistusprosessiin.

Joy For Life -kosteuttava kasvohoito

Upea vitamiinicoctail iholle, se kiinteyttää ja luo raikkaan energisen ihon. Sis. kuorinta, ylellinen hieronta (kasvot, decoltee, käsivarret, kädet) sekä naamio joka sekoitetaan asiakkaan ihon yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

60 min 83 € 

Detox spa -puhdistava ja kirkastava kasvohoito

Nestekiertoa aktivoiva ja kuona-aineita poistava detox kasvohoito.  Se puhdistaa ihon syvätehoisesti tehden siitä kirkkaan, heleän ja  napakan. Sopii kaikille ihotyypeille. Sis. kasvojen kuorinta, ylellinen hieronta, yksilöllinen naamio.Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan.

120 min 143 €

Love Your Age -uudistava/kiinteyttävä
aikuisen naisen kasvohoito

Ylellisen hemmotteleva hoitonautinto kasvoille ja vartalolle. Hoito kiinteyttää ihoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita. Hoidossa käytetään mm. aitoa Aloe Vera lehteä, sen antama kosteus ja
ravinteet näkyvät ja tuntuvat heti iholla.

90 min 112 € 

Beautiful Eyes silmänympäryshoito

Elävöittävä hieronta yhdistettynä ainutlaatuiseen Lifting-naamioon. Poistaa nesteitä ja siloittaa herkkää silmänympärysihoa. Hoito vähentää turvotusta ja ennaltaehkäisee ryppyjen ja silmäpussien muodostusta.

30 min 38 €

Karvojen poisto sokerilla

Ylähuuli

15€ (kasvohoidon yhteydessä 5 €)

Kasvot

23€ (kasvohoidon yhteydessä 12 €)

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.