Palvelut

Ripset ja kulmat

Ripsienpidennykset ja tuuhennukset

Klassiset pidennykset

Uudet 99 €

Huolto 54 €
Pikahuolto 38 €

Volyymit 2-4D

uudet 109 €

Pikahuolto 44 €
3 vkoa huolto 58 €
4 vkoa huolto 68 €

Ripsienpidennysten poisto

22 €

** HUOM! Jos sinulla on pidennysten huoltoon tullessasi ripsikuituja jäljellä alle 20kpl, varauduthan siihen että sinulta saatetaan veloittaa uusien ripsipidennysten mukainen hinta.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on omiin ripsiin tehtävä käsittely, joka tuo ripsiin lisää intensiivisyyttä ja väriä. Palvelu sisältää ripsien kevyen värjäyksen.
Käsittely kestää ripsissä jopa 6-8 viikkoa. Se myös hoitaa ripsiä ja siksi se on loistava hoito ripsipidennysten jälkeen. Huomioithan, että näyttävin tulos syntyy normaalimittaisiin tai pitkiin ripsiin.

75 €

Kestovärjäykset

Ripset ja kulmat

(sis.kulmien muotoilun) 32 €

hoidon yhteydessä 22 €

Kulmien muotoilu

30 min 22€ (ei sis. väriä)

Ripset TAI kulmat

(sis. muotoilun) 25 €

hoidon yhteydessä 15 €

Teemme ripset aina ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, jos ajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa niin otathan yhteyttä!

Kulmien siistiminen

15 min 15 € (ei sis. värejä)    

MITÄ ON RIPSIENPIDENNYS?

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tuuheat.

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

Ripsienpidennysten ensilaittoon menee noin 2 tuntia, riippuen asiakkaan omien ripsien määrästä. Ripsien huoltoon menee noin 1-1.5 tuntia. Huoltoväli klassisissa on 2-4 viikkoa. Huoltoväliin vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi asiakkaan omien ripsien kasvutahti, ihotyyppi ja kotihoito.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsiä liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. 
Volyymiripsien ensilaittoon menee hieman pidempään, eli 2-3 tuntia. Huoltoon menee 1-2 tuntia. Huoltoväli volyymiripsissä on monilla hieman pidempi kuin klassisissa, eli noin 3-5 viikkoa. Huolloissa asiakkaalle lisätään uudet kuidut kaikkiin uusiin, kasvaneisiin ripsiin.

** HUOM! On mahdollista, että ripsiliimoille saattaa olla herkistymistä, tai jopa allergiaa.  Tarvittaessa teemme asiakkaalle liimatestin, jossa liimaamme noin 3-4 lyhyttä kuitua per silmä pari päivää ennen ripsien laittoa, jolloin varmistamme, ettei asiakas ole liimalle/väriaineelle allerginen.

 

MITEN RIPSIÄ HOIDETAAN?

Klassisiin ja volyymiripsiin on samat hoito-ohjeet:

  • ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen jälkeen, ja tämä koskee myös huoltokertoja. Myös saunomista ja hikoilua tulee välttää, eli raskasta urheilua ei suositella ensimmäiseen vuorokauteen.
  • ripsienpidennyksien kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
  • ripsienpidennyksiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.
  • ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, käytettäväksi suositellaan ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • ripsipidennyksiä tulee harjata päivittäin ripsiharjalla, jonka annamme asiakkaalle mukaan hoitolastamme.

MIKSI RIPSIÄ ON ERIPITUISIA?

Ripsiä on eri pituuksia ja kaarevuuksia, jotta löydämme asiakkaalle juuri hänelle sopivan näköisen lopputuloksen. Pituuksia käytetään mieluiten kahta tai kolmea, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen.

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.