Palvelut

Vartalohoidot ja muut hieronnat

Rentoutushieronta

Rentouttava hellävarainen hieronta on oiva apu stressaantuneelle keholle ja mielelle, tai kun olet vailla hemmottelua arjen kiireiden keskellä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa.

45 min 42 € / 60 min 52 € / 75 min 62 €

Silkkikuorinta ja hyvän olon hieronta

Vartalo kuoritaan raakasilkkihanskoilla, sen jälkeen tehdään kehon kosteutus ja rentouttava kokovartalohieronta. Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä ja vartalovoidetta.

60 min 65 €

Mineraalikuorinta hieronnalla

Vartalolle tehtävässä hieronnassa käytetään luonnonmukaista öljyä ja mineraalijauhetta. Hoito hellii ihoa ja poistaa siitä kuolleen ihosolukon. Ihosta tulee sametinpehmeä.

75 min  75 €

pH- Selluliittihoito

Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä ja kirkastaa ihoa. Hoidossa yhdistetään lämpö, tehokkaat hoitoaineet, emäshauteet ja imukuppihieronta. Hoito tasapainottaa kehon pH-arvoa. Paras tulos syntyy sarjahoidosta n. 3 – 6 kertaa.

60 min 60 € 

Detox-vartalohaude

60minuutin käärehoito emäshauteissa. Hoito puhdistaa elimistöä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

60 min 55 € 

Detox- vartalohaude + hieronta

60minuutin käärehoito emäshauteissa. Hoito puhdistaa elimistöä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi kepeä kokohieronta.

 2 h 89 € 

Turvehoito

Suomalainen turve sisältää aineita, jotka syvärentouttavat kudoksia ja lihaksia. Hoito puhdistaa elimistöä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin turve levitetään selkään ja annetaan vaikuttaa lämpimien tyynyjen alla n. 20 min. Sen jälkeen tehdään kokovartalo tai osahieronta imukupeilla ja käsin.

Käytämme suomalaista Lehtosuon hoitoturvetta, johon on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita kuten humushappo- ja humiinihappo. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Lehtosuon turve on puhtaasti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita.

Turvehoito + kokovartalohieronta

1,5 h 95 €

Turvehoito + osahieronta

60 min 72 €

Aromahieronta

Koko kehon hellävarainen hemmotteluhieronta, jossa hierontaöljyyn sekoitetaan asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllisesti valittu tuoksuva eteerinen öljy. Eteeristä öljyä käytetään varoen, joten lopullisen hierontaöljyn tuoksu onkin erittäin mieto. Hierontaotteet ovat napakat, mutta kevyehköt ja ne tehdään aina laskimoverenkierron ja lymfakierron suuntaisesti. Aromahieronnalla voidaan mm. poistaa turvotusta ja lihasjännitystä, lieventää kipuja, uudistaa ihon solukkoa, hoitaa unettomuutta ja erilaisia jännitystiloja. Aromahieronta toimii myös erittäin rentouttavana hemmotteluhoitona arjen kiireiden keskellä.

75 min 75 €

Kuumakivihieronta

Hoidolla on kehoa energisoiva, syvälämmittävä ja rentouttava vaikutus. Lämpimiä kiviä asetellaan energiakeskuksiin ja sileillä, lämpimillä kivillä ja lämpimällä öljyllä hierotaan koko keho päästä varpaisiin – hyvän olon hoito parhaimmillaan.

60 min 73€ / 75 min 85 €

Hemmotteleva suklaahieronta

Syvästi rentouttava ja kaikkia aisteja hellivä hieronta. Hierontaöljynä käytetään lämmintä kookosöljystä, kaakaovoista ja raakakaakaosta tehtyä öljyä, joka on 100% luomua. Hoito ravitsee ihoa, sillä kaakao sisältää runsaasti mm. antioksidantteja sekä c­- ja e­-vitamiineja. Kaakaovoi myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kaakaon tuoksu vapauttaa aivoissa mielihyvää tuottavia välittäjäaineita. Hoidon aikana sekä keho että mieli rentoutuvat ja iholle jää häivähdys suklaan tuoksua.

60 min 62 €

Hämäläinen päähieronta

Rentouttava ja virkistävä päähieronta ja detox-suolasukat. Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Päähieronnan aikana detox-suolasukat poistavat kehosta myrkkyjä ja kuona-aineita. Kokonaisvaltaista hyvinvointia!

30 min 37 € / 45 min 52€

Intialainen päähieronta

Vuosituhansia vanha alunperin ayurvedinen hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein ja taputuksin ja tukisteluin. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

30 min 37 € / 45 min 48 €

Raskaanaolevan hemmotteluhieronta

Rentouttava hieronta, jossa otetaan huomioon odottavan äidin vointi ja raskausviikot.

60 min 62 €

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.