Yritys

Artemis City Spa

on uudenlainen kauneushoitola ja hyvän olon keskus aivan Hämeenlinnan ydinkeskustassa. Sisälle kannattaa rohkeasti poiketa. Meillä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa hoitojen valinnassa ja antaa neuvoja.

Tarjolla on laaja valikoima erilaisia vartalohoitoja, hierontaa, luontaishoitoja,  jalkahoitoja, kasvohoitoja ja muita kosmetologisia palveluita. Meiltä löydät myös helposti mieluisan lahjaidean rakkaimmallesi. Esimerkiksi lahjakortti on helppo valita valmiiksi räätälöidyistä hoitopaketeista.

Suo aikaa itsellesi niin jaksat paremmin. Meillä sinulla on lupa nauttia ja hemmotella itseäsi. Artemis City Spa - hoidot auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Odotellessasi voit istahtaa upeaan funkkistyyliseen saliin ja nauttia kupposen teetä, eikä ole kiire minnekään.

Meille voi tulla yksin tai kaksin. Voit myös tulla ystävien tai työporukan kanssa. Jos osallistujia on tarpeeksi, voimme sulkea ovet ja kenties järjestää valitsemaanne naposteltavaa pitopalvelun kautta.

Järjestämme myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä esitelmiä, hyvänolonkokouksia, terveys- ja ihonhoitoiltoja. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää puh. 010 420 6677 tai info(a)artemishoitola.fi

Suo aikaa itsellesi ja anna meidän hemmotella sinua!

Myymälästämme saat myös kauneudenhoitotuotteet. Muista myös lahjakortit!Viihtyisä odotustila