Palvelut

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointia voisi kutsua myös ”kevyt-tatuoinniksi”, siinä käytetään värejä, jotka haihtuvat pois pikkuhiljaa 2 -5 vuodessa ihotyypistä riippuen. Ammattilaisen tekemänä kestopigmentointi korostaa kauniisti omia piirteitä. Sen avulla saa huolitellun ja edustavan ulkonäön myös tilanteisiin jolloin meikkaaminen on hankalaa tai mahdotonta.

Kestopigmentoinnilla voi myös korjata optisesti: esim. liian ohut ylähuuli saadaan huulikaarta suurentamalla näyttävämmäksi. Tai puuttuvat kulmakarvat voidaan korvata piirtämällä. Tulos on ammattilaisen tekemänä todella luonnollinen.

Heidi Vainio tekee pigmentointeja Artemiksessa noin kerran kuukaudessa. Hän on tehnyt kestopigmentointeja jo yli 20 vuotta ja toimii alalla myös kouluttajana. Taitoa todella riittää ja lisäksi hänellä on ilmiömäinen värisilmä. Hänen käsissään pigmentoinneista tulee erittäin luonnollisen näköisiä!

Kestopigmentoinnilla tehdään yleensä kulmat, huulet tai silmät (eye-liner ylös/alas). Hinta on 450 €, se sisältää kaksi pigmentointikertaa yhdelle kasvojen alueelle. Hintaan sisältyy myös ensimmäisellä kerralla värien suunnittelu ja ”esiväritys” ennen toimenpidettä.

Ajanvaraus suoraan Heidiltä: heidi.vainio(a)hotmail.com / p. 045 606 0507

 

 

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua. Hemmottele itseäsi ja tule käymään.